facebook

Донька Джонні Деппа дебютувала як фотомодель

Лілі-Роуз продемонструвала “ангельське обличчя” і магнетизм, зазначає видання.

1614296




15-річна Лілі-Роуз, яка нещодавно вперше вийшла у світ, знялася в модній фотосесії для австралійського видання Oyster.

Лілі позує в декількох стильних образах. На деяких знімках дочка популярних акторів Джонні Деппа і Ванесси Параді позує в чорному костюмі з принтом вишень, на інших з’являється в зеленому топі в парі з брюками модного кольору рожевої орхідеї.

Також у фотосесії присутні кілька портретних знімків.

“Дочка Джонні Деппа і Ванесси Параді, Лілі-Роуз Депп, має обличчя ангела і магнетизм, притаманний їй в такому юному віці”, – йдеться на сторінці онлайн-версії Oyster.

Раніше повідомлялося, що голлівудський актор Джонні Депп отримав травму під час зйомок п’ятої франшизи “Піратів Карибського моря”.
Лілі Роуз народилася в травні 1999 року, через рік після того, як Джонні Депп почав зустрічатися з французькою актрисою і співачкою Ванессою Параді. У квітні 2002 року на світ з’явився син Деппа і Параді Джек Крістофер.

Їхній шлюб розпався через 14 років спільного життя в 2012 році. Причиною розриву стали стосунки Деппа з партнеркою із фільму “Ромовий щоденник” Ембер Херд, що почалися в 2011 році. У січні 2014 року він зробив їй пропозицію, а 3 лютого 2015 року пара одружилася.

Читайте також:  Катастрофа в Чугуєві: донька штурмана писала татові СМС за хвилину до трагедії

Шукайте деталі в групі Facebook