facebook

Чи потрібен УКРАЇНЦЯМ російський “Дєнь Пабєди”? Згадаймо історичні ФАКТИ…

У час конфронтації росії



з усім світом
, а також з нагоди 70-річчя закінчення ІІ Світової Війни в Європі – цьогорічний парад “Пабєди” має сакральне, фундаментальне значення для російської пропаганди і всього «Русскава міра».

У цій статті Lampa згадує справжній парад, який є дуже показовим, розкриває суть міжнародних справ того часу і справжню історію про початок ІІ Світової Війни.

Відбувся він 76 років тому, і про нього дуже не хоче згадувати сучасна путінська пропаганда.

Унікальні кінохроніки залишають нам багато цікавих фактів. Імідж переможця і борця за добро меркне з кожним братанням радянських солдатів з німцями.

Потім вони стануть ворогами, потім почнеться визвольна війна, але тут їх парад і їх тріумф, двох супердержав над маленькою Польщею. Потім вони будуть бити один одного на смерть, але все це буде потім.

Спільний німецько-радянський парад у Бресті відкриває нам ключ до суті ІІ Світової Війни. Як два злодії-товариші, німці і комуністи вирішили вкрасти чуже, просто розірвати Європу.

Він відбувся 22 вересня 1939 під час офіційної процедури передачі міста Бреста і Брестської фортеці радянській стороні під час вторгнення в Польщу військ Німеччини і СРСР.

Процедура завершилася урочистим спуском німецького і підняттям радянського прапорів.
У Бресті, як випливає з донесення німецького командування групи армій «Північ», «… відбувся урочистий марш одного російського і одного німецького полків … Місто і Цитадель передані у святковій формі росіянам».

Німецький генерал Гудеріан так описує події в своїх мемуарах:

В якості вісника наближення росіян прибув молодий російський офіцер на бронеавтомобілі, що повідомив нам про підхід їх танкової бригади.
Потім ми отримали звістку про демаркаційну лінію, встановлену міністерством закордонних справ, яка, проходячи по Бугу, залишала за росіянами фортецю Брест;
таке рішення міністерства ми вважали невигідним. Потім було встановлено, що район на схід демаркаційної лінії повинен бути залишений нами до 22 вересня.
Цей термін був настільки коротким, що ми навіть не могли евакуювати наших поранених і підібрати пошкоджені танки.
Мабуть, до переговорів про встановлення демаркаційної лінії і про припинення військових дій взагалі не був залучений жоден військовий”.

Читайте також:  Санкції в дії: Італія арештувала дві вілли головного пропагандиста Росії Соловйова

Цю найтемнішу справу в історії людства почали два товариші-диктатори, почали разом і парад в легендарному Бресті, який залишається в історії як тріумф смерті і зла, тріумф деспотії, тріумф брехні і зради. Дві країни, в яких атрибути були різними, але наповнення однаковим.

Класика бандитського жанру – партнери захотіли вкрасти і один в одного, але німці встигли першими. Але це вже зовсім інша історія.

Хто її почав і хто вже 70 років робить з себе жертву, не згадуючи про власні темні справи?

Брехня і лицемірство – дві спільні риси, основи існування радянської і російської держави. Брехня і лицемірство – основа міцності нинішньої російської влади.
І слід розуміти, що Путлер і Ко доти будуть приймати паради на “красній” площі, поки правда не стане загальнодоступною.

А чи потрібна більшості росіян правда?
Питання складне: “скрєпи”, “дєди”, “пабєда”, вони ж сильніші за всіх, дали фашистам під зад – дуже солодкі речі, позбутися цих цукерок не так вже й легко.

Джерело – http://lampa.today/politika/parad-kotoryj-v-rossii-ne-pokazhut/

Шукайте деталі в групі Facebook