facebook

Фільм Незламна отримав приз на міжнародному фестивалі

Стрічка була відзначена в номінації “Найкраща жіноча роль”.

1613911




Фільм україно-російського виробництва “Незламна” (у російському прокаті – “Битва за Севастополь”) отримав приз п’ятого Пекінського міжнародного кінофестивалю Tiantan (“Храм неба”), передає ТАСС.

Військова драма про легендарну жінку-снайпера Людмилу Павличенко, яку втілила на екрані російська актриса Юлія Пересільд, отримала приз в номінації “Найкраща жіноча роль”.

Кінофестиваль, який розпочав свою роботу 17 квітня, прагнув відобразити різноманіття сучасного кінематографа.

На кіноогляд скерували 930 фільмів з 90 держав і районів світу, проте для конкурсу відібрали лише 15 картин. Головою журі цього року став французький режисер, сценарист і продюсер Люк Бессон, склад журі – російський актор, режисер і продюсер Федір Бондарчук, китайська актриса Чжоу Сюнь, гонконгський продюсер, режисер, сценарист і актор Пітер Чан і його колеги Кім Кі Дук (Південна Корея) і Фернанду Мейрелліш (Бразилія), сценарист і продюсер Роберт Марк Кемен (США).

Війна без пропаганди. В Україні стартував фільм Незламна

“Незламна” – військова драма, заснована на реальних подіях. У центрі сюжету лежить історія Людмили Павличенко, легендарної жінки-снайпера, яка вбила під час війни 309 фашистів, отримала звання Героя Радянського Союзу і подружилася з дружиною президента США Елеонорою Рузвельт. Стрічка вийшла в прокат 2 квітня.

Раніше повідомлялося, що учасниця від Росії на Євробаченні 2015 Поліна Гагаріна записала пісню до російсько-українського фільму.

 

Читайте також:  Ви навіть не підозрювали про таке: Стало відомо приголомшливу таємницю молитви “Отче Наш”. Уся сила послання в…

Шукайте деталі в групі Facebook