facebook

Біля російського консульства у Львові спалили прапори «ЛНР» і «ДНР»

Сьогодні, 27 квітня, у Львові активісти місцевого осередку УНА-УНСО пікетували російське консульство та вимагали припинити діяльність дипломатичного представництва країни-агресора.



250px-UNSO-flag.svg

Про це повідомила репортерка ZIK-Cтрім Олена Маляренко.

На акцію протесту зібралося близько півсотні активістів у камуфляжі, які тримали в руках національні прапори України та стяги УНА-УНСО. Зупинившись біля огорожі російського консульства, вздовж якої вишикувалися працівники міліції, учасники акції вигукували гасло «Геть московських окупантів зі Львова!» та загальновідомі рядки про президента РФ. Мітингарі вимагали припинити діяльність дипломатичного представництва країни-агресора, а також повернути до України одного з лідерів УНА-УНСО Миколу Карп’юка, якого, за даними протестувальників, незаконно утримують у в’язниці на території Російської Федерації.

«Ми, націоналісти, даємо термін – місяць, аби російське консульство виселилось зі Львова. Якщо цього не станеться, будемо вдаватися до радикальних кроків», – зазначив співорганізатор пікету, керівник відокремленого підрозділу УНСО у Львівській області Дмитро Михайлович.

Протестувальники погрожували піти на штурм дипломатичної установи, якщо до них не вийде консул Росії у Львові. Однак, на заваді їхнім намірам стала охорона. Зрештою, унсовці відмовились від наміру штурмувати консульство. Натомість вони спалили прапори терористичних «ЛНР» та «ДНР» – невизнаних республік-маріонеток Російської Федерації.

джерело http://zik.ua/ua/news/2015/04/27/bilya_rosiyskogo_konsulstva_u_lvovi_spalyly_prapory_lnr_i_dnr_584793

Читайте також:  У Дубаї на віллі п'ятизіркового готелю: як Юлія Тимошенко зустрічала новорічні свята

Шукайте деталі в групі Facebook