facebook

Під Ростовом горить полігон, евакуюють чотири населених пункти

У результаті вибуху боєприпасів на Кузьмінському полігоні в Ростовській області виникла пожежа.

1615985




Чотири населених пункти евакуюють через пожежу на Кузьмінському полігоні в Ростовській області, де вибухнули боєприпаси. Про це повідомило РИА Новости джерело в екстрених структурах регіону.

Раніше при проведенні навчань на полігоні стався підрив боєприпасів самохідної артилерійської установки. В результаті двоє військовослужбовців отримали контузії, ще одному відірвало палець.

За словами співрозмовника агентства, в результаті інциденту на полігоні виникла пожежа. “Запобігаючи ситуації, з чотирьох населених пунктів, що розташовані в безпосередній близькості, проводиться евакуація населення”, – сказав він.

Пізніше начальник прес-служби Південного військового округу полковник Ігор Горбуль повідомив, що загоряння польового пункту боєпостачання на Кузьмінському полігоні локалізоване.

“Сім одиниць інженерної техніки, пожежні розрахунки і два вертольоти армійської авіації, обладнані спеціальними водозливними пристроями, задіяні в гасінні пожежі польового пункту боєпостачання … За доповіддю з місця, загоряння локалізовано, поширення полум’я немає”, – сказав Горбуль.

За його словами, займання сталося в результаті “розльоту осколків від детонації боєкомплекту артилерійської установки”.

Як повідомляв Кореспондент.net, нещодавно на полігоні у Львівській області підірвався чоловік.

Читайте також:  У Сьєрра-Леоне зафіксований новий випадок смерті від лихоманки Ебола

Шукайте деталі в групі Facebook