facebook

В раSSєї поліцейські побили “апалчєнца” з “ДНР”! У терористів паніка!

Ця начебто банальна історія наочно характеризує розлади в “умах” росіян. З одного боку, вони вішають всюди



“гєоргієвскіє лєнти” і з видимим задоволенням ходять на численні патріотичні тусовки. З іншого, коли мова доходить до справи (наприклад, до збору допомоги для “ваюющєго і галадующєго Данбасса”), то тут в більшості випадків – «моя хата скраю», незважаючи на достатньо визначену політику “Крємльовского важдя”. У той же час є цілий ряд «государевих людей», які цю саму політику, м’яко кажучи, зовсім не поділяють.

“Апалчєнєц” із Нижнього Новгорода Олександр Зайцев з позивним «Заєць» повернувся з “Новоросії” перед Новим роком. Воював у “легендарній” банді «Рязань» у Донецьку і штурмував село Маринівка. Потім служив в охороні об’єктів зв’язку у не менш “легендарного” генерала Сергія Петровського «Хмурого» – начальника розвідуправління “ДНР”.

– У “Новоросії” я звик до шанобливого ставлення до Росії, її політики та всенародної радості з приводу її досягнень. Того ж приєднання Криму, – згадує Зайцев, – тому по приїзду я навіть і не думав, що насправді представники влади, які повинні підтримувати і просувати політику держави, якій служать, мають діаметрально протилежну точку зору.

Ситуація, начебто, зовсім банальна. На початку квітня Зайцев сидів з товаришами в кафе. Коли стало вже пізно, вони вирішили роз’їжджатися по домівках. Один з друзів злегка «перебрав», і Олександр його підтримував. Потім він зайшов в цілодобовий магазин за сигаретами, залишивши товариша сидіти на лавочці. А коли повернувся, там уже був наряд ППС, який відвіз їх у відділ поліції № 4 Московського району Нижнього Новгорода. Зажадали паспорта. Зайцев простягнув свій документ. А в ньому виявилося посвідчення ополченця “ДНР”.

Читайте також:  Бойовик банди Дрьомова розповів, як “сєпари” грабували та катували мирних мешканців

– Я й не міг подумати, що це викличе таку агресію у поліцейських. Для початку мені сказали, що здадуть в ФСБ за найманство. Я пояснив, що я не найманець, а “доброволець”. Далі пішла тирада від одного з поліцейських: «Нам через вас, козлів, зарплату урізали!». Потім служивий переключився на геополітику. Мовляв, йому і його «бойовим товаришам» «Крим на … не впав!». З боку це виглядало так: сиділи три мента і по черзі гавкали, який я поганий. Один з них мене запитав: за кого воював? Я відповів, що захищав російських людей. Після цієї фрази один з них ударив мене по обличчю, я відсахнувся. Тоді він намотав на руку ремінь і почав завдавати мені удари по спині й голові. Дуже хотілося вдарити у відповідь, але я розумів, що відразу отримаю термін за напад на представника влади. Через пару хвилин мене стусанами відправили в камеру. Вранці прийшов наш знайомий, віддав «штраф» поліцейським – і нас відпустили.

Після відвідин відділу Зайцев написав заяву в той же відділ поліції і звернувся в бюро судової експертизи, де зафіксував сліди побиття, і в ОСБ (відділ власної безпеки поліції). Пізніше він з’ясував, що коли ОСБ провели перевірку, виявилося, що про їх перебування у відділі свідчить тільки позначка в журналі чергової частини. Ніяких протоколів не заповнювалося. Та й він з товаришем нічого не підписували. Пізніше, заднім числом, з’явився протокол з вже сплаченими штрафом, який спочатку служиві поклали у власну кишеню.
Джерело – http://nn.mk.ru/articles/2015/04/27/za-krymnash-opolchenec-poluchil-remnem-ot-policeyskikh.html

Шукайте деталі в групі Facebook