facebook

Івано-Франківський міський суд почав слухати справу стоматолога-“різника”

В міському суді Івано-Франківська відбулося підготовче судове засідання до слухання справи про подвійне-вбивство з особливою жорстокістю. Обвинувачених – двоє.




11016823_888044091235107_4223885795085539891_n

Івано-Франківський міський суд розпочав слухання у кримінальній справі про вбивство через ревнощі. Іванофранківець, якого прозвали “стоматологом”-різником”, розчленував тіла двох чоловіків.

Під час підготовчого судового засідання, на якому головувала суддя Болюк, встановили обвинувачених і пред’явили їм звинувачення.

Франківець Ігор Вуйців, якого судять за жорстоке подвійне вбивство із розчленуванням тіл убитих, звинувачується у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 ККУ.

“Стоматолог-“різник”, як прозвали чоловіка у Франківську, був затриманий в листопаді минулого року і знаходиться в СІЗО.

Другий обвинувачений – франківчанка Юлія Бойко. Співмешканку “стоматолога-“різника” звинувачують за двома статтями Кримінального кодексу – ч. 1 ст. 396 і ч. 1 ст. 310. Вона знаходиться під домашнім арештом.

Сторона захисту на судовому процесі представлена трьома захисниками.

Потерпілі в суд не прибули.

У зв’язку з цим головуюча суддя Болюк запропонувала відкласти судове засідання, оскільки потерпілі мають право заявити цивільний позов на відшкодування моральної і матеріальної шкоди.

Також суд розглянув дотримання запобіжних заходів стосовно обвинувачених. Адвокати виступили, щоби залишити запобіжні заходи до Вуйціва і Бойко без змін.
Відтак суд прийняв рішення перенести засідання. Ігоря Вуйціва залишили під вартою. Юлію Бойко – під домашнім арештом.

Досудове слідство встановило, що 07.09.2014 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, підозрюваний, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, позбавив життя свою першу жертву. Після чого приховав сліди злочину, заховавши тіло убитого в одному із дворів по вулиці Вовчинецькій обласного центру.

Наступне вбивство підозрюваний вчинив 04.10 2014 року, теж перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Після скоєння злочину підозрюваний, як і попереднього разу, заховав тіло своєї жертви в одному із дворів по вулиці Вовчинецькій.

Читайте також:  Що кажуть карпатські мольфари про війну з Росією

Його співмешканка, за попередньою інформацією, допомагала виносити розчленовані тіла.

Злочин, у вчиненні якого підозрюється 29-річний іванофранківець, вчинений проти життя та здоров’я особи та відноситься до категорії особливо тяжких злочинів, відтак передбачає позбавлення волі від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook