facebook

Івано-Франківський апеляційний суд не зняв арешт з майна прикарпатського бізнесмена Олега Бахматюка

Сьогодні, 5 березня, у Івано-Франківському апеляційному суді відбулось судове засідання у справі позову Нацбанку України до прикарпатського бізнесмена Олега Бахматюка як до фізичної особи щодо стягнення з нього кредитної заборгованості як з поручителя.

Без_імені



Бізнесмен подав апеляцію до суду з проханням скасувати рішення попередньої інстанції щодо накладення арешту на майно та кошти Олега Бахматюка.

Як зазначив його представник Руслан Коновалов, у попередній інстанції суд безпідставно ухвалив рішення про накладення арешту на усе майно та грошові активи бізнесмена, хоча згідно закону одночасно такі дії вчиняти не можна.

Представник позивача також звернувся до судді з проханням відмінити попереднє рішення суду.

В результаті розгляду справи, апеляційний суд не задовольнив клопотання позивача, і не відмінив рішення попереднього суду щодо накладення арешту на кошти та майно Олега Бахматюка.

Зазначимо, що суд першої інстанції ухвалив рішення щодо відповідача Олега Бахматюка про накладення арешту на все рухоме й нерухоме майно та його грошові кошти у межах ціни позову розмірі 80 мільйонів 181 тисячу 197 гривень.

Читайте також:  Франківський студент отримав стипендію уряду США для навчання в Техаському Технічному Університеті

Шукайте деталі в групі Facebook