facebook

До конфлікту навколо “Правого сектора” причетна третя сторона, – штаб АТО

Заступник керівника АТО Сергій Галушко повідомив, що проблеми з тренувальною базою “Правого сектору” у Дніпропетровській области спровокувала третя сторона. Вже відомо, хто саме причетний до конфлікту


im578x383-galushko_day.kiev.ua

У штабі АТО повідомили, що конфлікт на Дніпропетровщині навколо тренувальної бази “Правого сектору” влаштувала третя сторона. Імена будут названі пізніше, сказав заступник керівника АТО Сергій Галушко.

Він також підкреслив, що бійці Добровольчого українського корпусу (ДУК) виведені із зони АТО і знаходяться на базі. Чому виник конфлікт у Генштабі не пояснили, але додали, що уже направили високопоставленого перемовника  – одного з генералів в Дніпропетровську область, аби залагодити аби провести переговори. Також у Києві між собою домовляються представники Генштабу та командираи Добровольчого українського корпусу “Правого сектору”.

Також командир 5 батальйону Добровольчого українського корпусу Владислав Чорний заявив, що в такий спосіб керівництво країни намагається включити ДУК в склад однієї з бригад ЗСУ.

“Тут ми домовляємось, як добровольці зі збройним силами про допомогу одне одному, а паралельно нас намагаються примусити до миру – і включити в такий спосіб окремим батальйоном в окрему бригаду якусь, такими методами ми тепер точно не увійдемо нікуди”, – сказав він.

Комбат приїхав у Київ на перемовини з керівництвом Генштабу, аби вирішити цю ситуацію і одразу повернеться назад у Дніпропетровську область.

джерело http://espreso.tv/news/2015/04/29/do_konfliktu_navkolo_quotpravoho_sektoraquot_prychetna_tretya_storona____halushko

Читайте також:  Блискуча підстава! Бойовики кілька днів обстрілюють один одного біля Мар'їнки, через українського прапора, який наш розвідник поставив між їх позиціями

Шукайте деталі в групі Facebook