facebook

Путін погодився з можливістю введення миротворців на Донбас

Про це він заявив в ході телефонної розмови в “нормандському форматі”

20709_1_650x410


Президент Росії Володимир Путін погодився з можливістю введення миротворчої місії на Донбас. Про це він повідомив у ході телефонної розмови з главами країн “нормандської четвірки”, передає прес-служба Президента України Петра Порошенка.

“Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову в “Нормандському форматі” з Президентом Франції Франсуа Оландом, Президентом РФ Володимиром Путіним і Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель”, – повідомляє прес-служба Порошенка.

“У контексті обговорення шляхів мирного врегулювання Президент Путін погодився з можливістю розміщення миротворчого контингенту на Донбасі”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Президенти України, Франції, РФ і Федеральний канцлер Німеччини зазначили необхідність виконання мінських домовленостей і закликали до неухильного дотримання режиму припинення вогню на Донбасі. Вони також відзначили необхідність доступу ОБСЄ для виконання моніторингу і верифікації режиму припинення вогню в десяти пунктах уздовж лінії зіткнення, які були раніше узгоджені.

джерело http://www.rbc.ua/ukr/news/putin-soglasilsya-vozmozhnostyu-vvedeniya-1430416873.html

Читайте також:  Клімкін подякував парламенту Нідерландів за рішення про Асоціацію

Шукайте деталі в групі Facebook