facebook

Напружений Першотравень: до Одеси стягують Альфу і військову техніку

Повідомляється, що до Одеси прибули бійці підрозділу Альфа, а також бойова техніка із зони АТО.

1617768



Напередодні першої річниці трагічних подій в Одесі та на Куликовому полі правоохоронці стягують до міста додаткові сили.

Як повідомляє місцеве видання Трасса Е-95, до Одеси прибули бійці підрозділу Альфа з інших областей України, а також силовики, які брали участь у АТО на сході України.

“До Одеси прибули досвідчені фахівці центрального управління СБ України, в тому числі і ті, які беруть участь у АТО. Очолює їх керівник АТО при СБУ. З метою підвищення ефективності та мобільності проведення контртерористичних заходів із зони АТО в місто прибула бойова техніка спецпідрозділів Служби” , – сказано в повідомленні СБУ.

За даними Думской, зараз в Одесі перебуває більше половини співробітників Центру спецоперацій щодо боротьби з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів СБУ (група Альфа).

Раніше повідомлялося, що 2 травня в Одесі буде заборонено носіння масок і георгіївських стрічок, а також використання звукопідсилювальної апаратури. При цьому в міліції попередили, що будуть жорстко реагувати на порушення порядку.

Читайте також:  Франківець взяв участь в кулінарному шоу “Мастер Шеф”

Шукайте деталі в групі Facebook