facebook

Ситуація в АТО: під прицілом Піски, Авдіївка, Щастя

Силовики і сепаратисти продовжують звинувачувати один одного в обстрілі.

1617764




З вечора і до півночі 30 квітня противник 21 раз порушив режим припинення вогню, передає прес-центр АТО.

Так, за словами силовиків, у Донецькій області з артилерії калібру 122 міліметра були обстріляні позиції українських військових в районі Авдіївки.

“Крім того, 5 разів був обстріляний український опорний пункт неподалік від населеного пункту Піски – з 120 і 82-міліметрових мінометів, автоматичних гранатометів, снайперської і стрілецької зброї. Також мінометного обстрілу зазнали позиції сил АТО поблизу населених пунктів Водяне і Новгородське”, – сказано в повідомленні.

Як передають в штабі АТО, у Луганській області сепаратисти обстріляли з великокаліберних кулеметів та автоматичних гранатометів опорні пункти недалеко від населених пунктів Щастя і Сизе.

Також у зазначений період українські підрозділи зафіксували в Донецькій і Луганській областях проліт двох безпілотників супротивника.

У свою чергу, “Міноборони” ДНР заявляє, що українські військові за добу 37 разів порушили режим тиші.

На інформресурсах сепаратистів повідомляється, що в Донецьку ввечері, поблизу шахти “Східна” стався потужний вибух. З вечора і до ночі в н.п. Піски були чутні автоматні черги і робота міномета. “У районі н.п. Щастя сторони зазнають обстрілу з великокаліберної зброї. Обстріл вівся з автоматичного гранатомета, використовувалися 120 мм міномети”, – сказано в повідомленні.

НАТО: Росія, можливо, готує наступ на Донбасі
За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  В Авдіївці внаслідок обстрілів бойовиків поранено школяра

Шукайте деталі в групі Facebook