facebook

В Іспанії помічник кухаря отримав 48 років в’язниці за спробу отруїти колег

Чоловік додавав в їжу препарат, який призначається при лікуванні від алкогольної залежності.

1618059




Колишнього помічника кухаря одного з барів в іспанському місті Хіхон засудили до 48 років тюремного ув’язнення. Чоловіка визнали винним у спробі отруїти своїх колег, пише Lenta.ru.

За версією слідства, 57-річний помічник кухаря в період з 2005 по 2012 рік додавав в їжу препарат, який призначається при лікуванні від алкогольної залежності. При вживанні спиртного дані ліки викликають у людини низку побічних ефектів – таких, як прискорене серцебиття, головний біль, нудота, задишка, пітливість, біль у грудях, слабкість.

Таким чином, впевнені слідчі, чоловік позбувався від інших працівників закладу, оскільки їх звільняли за погану роботу. Деякі писали заяви за власним бажанням. Всього постраждалими вважаються 19 осіб.

Іспанець без рецепта купував препарат в одній з аптек міста, користуючись хорошими відносинами з фармацевтом. Обвинувачений своєї провини не визнав, проте співробітник аптеки розповів, що підсудний регулярно приходив за ліками до 2013 року.

Крім покарання у вигляді позбавлення волі чоловіка зобов’язали виплатити 43580 євро як компенсацю постраждалим, а також штраф у розмірі 17091 євро.

Читайте також:  На Закарпатті у місті Хуст невідомий стріляв у дітей — соцмережі

Шукайте деталі в групі Facebook