facebook

Сьогодні в Івано-Франківську стартує фестиваль “Вгору серця”

Сьогодні в Івано-Франківську стартує фестиваль «Вгору серця». Тема фестивалю – «Франківський Шептицький», – обрана у відповідності до ювілею митрополита, який відзначають цьогоріч в Україні.

OLE_8245


Коротко про основні фестивальні заходи:

2 травня

ВелоМотоАвтоРетроБлагословення від храму Зіслання Святого Духа (вул. Коновальця, 105) до образу „Ісус благословляє подорожніх” (вул. Юності, 23, завод Автоливмаш). Це саме та подія, на яку з’їздяться всі хто на чому: пластуни на роверах, чиновники пішки або на велосипедах, журналісти на конях, а ще колона байкерів, джипів та інших одно-, дво- чи багатоколісних) На місці: молитва, освячення транспорту та його власників, запашна «войцехівська» кава і файні співи з «Винницьким і друзями», Хоттабом і Стециком, Андрійєм Савкою та Володею Бандрівським, Катею Говерою й усіма хто як вміє 😉 Вперше у велопрощі візьме участь гурт «Пенсія»!

12:00 год. – відкриття фестивалю: хоровий та естрадний спів на сцені Вічевого майдану.

Виконавці: камерний хор «Воскресіння», ансамбль ДМШ №3 «Дзвіночки», учасники школи розвитку сучасного мистецтва Star Team, вихованці міського центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання, вокальна студія Руслани Денеги, ансамбль міського народного дому «Блискучі барви», гурт духовної семінарії «Еффата», дует «П’ятий океан». На завершення кілька духовних пісень та гімн фестивалю виконає ведуча концертної програми Оксана Сливка. Також вперше на цій сцені презентують відеокліп на цю пісню.

3 травня

17:00 год. – Євангелізаційна програма та гала-концерт на Вічевому майдані.

Читайте також:  На Рожнятівщині позашляховик злетів з дороги

Шукайте деталі в групі Facebook