facebook

У Кримському іде бій, терористи обстрілюють військових із гранатометів та мінометів

Сьогодні о 15.10 у Кримському (Новоайдарський район біля автодороги Бахмутка) почався бій.

REUTERS


Про це повідомляє прес-служба голови Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

“Опорні пункти українських військових поблизу протитуберкульозного диспансеру обстрілюють із гранатометів, мінометів та стрілецької зброї, включаючи крупнокаліберні кулемети й швидкострільні гармати з БМП. Вогонь ведеться з боку Сокільників, окупованих бойовиками. Бій іде й у ці хвилини (станом на 15.20). Місцеві мешканці, що працювали на городах, поховалися по хатах і підвалах, даних про поранених внаслідок бою поки не надходило”, – зазначає Москаль.

Він нагадав, що вчора увечері внаслідок обстрілу Кримського з мінометів було поранено 74-річну жінку. Міна залетіла в приватне подвір’я, пошкодила хату й поранила господиню, яку у тяжкому стані доставили в лікарню м. Лисичанськ.

Крім того, в результаті вчорашнього бою на околиці Трьохізбенки поранені четверо військовослужбовців 92-ї бригади Збройних сил України. Опорні пункти українських військових на лівому березі Сіверського Донця в Трьохізбенці спочатку обстріляли снайпери, а потім і ворожа артилерія. Усі поранені госпіталізовані.

З 18 години до опівночі 1 травня російсько-терористичні війська 32 рази порушили режим дотримання припинення вогню, у тому числі відбулося одне бойове зіткнення.

джерело http://www.unian.ua/war/1074130-u-krimskomu-ide-biy-teroristi-obstrilyuyut-viyskovih-iz-granatometiv-ta-minometiv.html

Читайте також:  Контактна група щодо Донбасу збереться сьогодні о 16:00

Шукайте деталі в групі Facebook