facebook

За день терористи 35 разів порушили режим припинення вогню

Злочинці провели 11 обстрілів позицій українських військ вздовж лінії розмежування із автоматичних, ручних гранатометів та із стрілецької зброї



Armed men drive an armoured personnel carrier in Slaviansk

Про це повідомили у прес-центрі АТО.

2 травня з опівночі до 18:00 ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції залишалася неспокійною. Противник 35 разів порушував режим дотримання припинення вогню, у тому числі 14 разів застосовував міномети. Крім того, злочинці провели 11 обстрілів позицій українських військ вздовж лінії розмежування із автоматичних, ручних гранатометів та із стрілецької зброї”, – йдеться у повідомленні.

На Донеччині бойовики інтенсивно обстрілювали позиції українських військових поблизу Авдіївки, застосовуючи протитанкові гранатомети, 82- і 120-міліметрові міномети, а також артилерію калібру 122 і 152 міліметри.

На Луганщині противник також відкривав вогонь із 120-міліметрових мінометів, автоматичних гранатометів та крупнокаліберних кулеметів позиціях українських бійців поблизу населених пунктів Кримське, Щастя, Новотошківське та біля шахти “Пролетарська”.

Читайте також:  На Донеччині відбувся бій між українськими військовими і диверсантами

Шукайте деталі в групі Facebook