facebook

Хет-трик Роналду приніс Реалу перемогу над Севільєю

Реал обіграв Севілью в матчі 35-го туру чемпіонату Іспанії.

1618367




Подробиці й онлайн матчу: Севілья – Реал Мадрид 2:3 Онлайн трансляція матчу чемпіонату Іспанії

Перші півгодини команди демонстрували рівну гру з невеликою перевагою Севільї, але в підсумку забили не господарі, а гості.

На 36-й хвилині Іско з лівого флангу накинув м’яч на дальню штангу, і Роналду, здорово перевісівши опонентів у повітрі, відправив його у дальній кут.

Не минуло й хвилини, як Роналду оформив дубль. Хамес Родрігес навісив з правого флангу, Ернандес з ближньої штанги продовжив подачу далі, а Роналду, високо піднявши ногу, зумів переправити м’яч у ворота.

Інтригу перед самою перервою вирішив відновити Серхіо Рамос, який збив Відаля, а Бакка впевнено переграв Касільяса з 11-метрової позначки.

Севілья вийшла дуже зарядженою на другий тайм, хвилин на 10-15 притиснувши Реал до воріт, але команда Анчелотті витримала і на 69-й хвилині забила, коли Бейл навісив з правого флангу, і Роналду ефектним ударом парашутом дугою відправив м’яч у дальній кут.

Здавалося, Севілья два голи вже не відіграє, але через десять хвилин Відаль прорвався по правому флангу і прострілив у центр, де Іборра переправив м’яч у ворота.

В останні десять хвилин основного часу і три доданих Севілья намагалася вирвати нічию, кілька разів лише диво не дозволило м’ячу опинитися у воротах Касільяса, але все-таки матч так і завершився перемогою Реалу з рахунком 3:2.

Севілья – Реал 2:3

Голи: Бакка, 45 + 2 (пен), Іборра, 79 – Роналду, 36, 37, 68
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  Україна поступилася Португалії у драматичному матчі фіналу Євроліги

Шукайте деталі в групі Facebook