facebook

Жозе Моурінью: Я хочу виграти з Челсі ще один титул

Головний тренер Челсі назвав перемогу в Прем’єр-лізі-2014/15 найважливішим титулом у своїй кар’єрі і не забув пожурити критиків.

1618569




“Кожен трофей – наслідок важкої роботи. Я не можу порівнювати один титул з іншим. Це мій останній на сьогодні титул, тому він найважливіший. І, зрозуміло, я хочу виграти ще один.

Команда стартувала з перемог в Кубку ліги та Прем’єр-лізі, а ми всі знаємо, як важко перемагати в цій країні, і що будь-яка інша команда – нормальний претендент, який стане в наступному сезоні ще сильнішим. Це не та країна, де можна домінувати. Але ми постараємося знову перемогти.

Я спокійний і, звичайно, насолоджуюся успіхом. Лідирувати в чемпіонаті з першого туру, програти всього два матчі і залишитися непереможним на своєму полі з відмінними результатами в матчах на виїзді, пропустити менше за всіх м’ячів і забити лише на один гол менше від команди, яка лідирує за цим показником, – це справді фантастичний результат”, – заявив португалець.

На питання про скарги на нудну гру Челсі Моурінью зауважив: “На моїй батьківщині ми любимо говорити: собака гавкає – караван іде. Легко бути експертом. Ви виграєте всі матчі, не програєте жодного. Фантастична робота. Можливо, через 10 років це стане і моєю діяльністю, і я буду весь час перемагати “.

Нагадаємо, в неділю, 3 травня, Челсі вп’яте в історії став чемпіоном Англії, причому три титули належать Жозе Моурінью.

Ця сама новина на Спорт bigmir) net: Жозе Моурінью: Я хочу виграти з Челсі ще один титул
За матеріалами: Eurosport.ru

Читайте також:  У Франківську відкрили перший в Україні багатофункціональний спортивний комплекс (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook