facebook

Бойовики зосередили ударну групу під Металістом на Луганщині

В районі селища Металіст на Луганщині бойовики розгортають ударну тактичну групу



im578x383-separy-terroristy_AFP-Photo

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат, координатор групи “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук

“Північніше н. п. Металіст, в районі Обозного продовжує розгортатися ударна тактична група російсько-терористичних військ (до посиленого механізованого батальйону)”, – написав він.

Тимчук зазначив, що терористи маскують техніку і озброєння по приватних садибах – всього 11 танків, до 30 бойових броньованих машин – в основному БМП-1, 2, також у загальній складності до десяти БТР-80 і МТ-ЛБ.

“Північніше Кам’янобрідського району правіше Металіста зосереджена артгрупа бойовиків (до змішаного дивізіону – 12 гармат Д-30 і 6-8 установок РСЗВ “Град”), яка буде працювати в інтересах даної тактичної групи”, – наголосив координатор групи “Інформаційний спротив”.

Він також повідомив, що триває перегрупування і зміцнення позицій двох тактичних груп бойовиків, розгорнутих від Сигнального до Тельманового.

“Зафіксовано перекидання шести одиниць БМП-2 північніше Докучаєвська в тили Оленівської групи. У другому ешелоні бойовики ведуть роботи по створенню ще одного опорного пункту взводу”, – додав Тимчук.

Нагадаємо, за інформацією “Інформаційного спротиву”, протягом останніх трьох діб спостерігається активне переміщення бойової техніки і озброєння бойовиків з польових баз і таборів у центральні частини Донецька і Луганська.

Читайте також:  На Донбасі загинули двоє українських військових

Шукайте деталі в групі Facebook