facebook

РаSSєйські найманці в паніці: живими вони НЕ потрібні НІКОМУ!

У випадку закінчення війни постане дуже серйозна проблема: величезна кількість озброєних



найманців-бандитів, які приїхали на Донбас із роSSії у “відпустки”, “на заробітки”, “для помощі” чи просто “на екскурсію”…

Задля того, щоб орда НЕ хлинула через кордон, кремль уже подбав – “загранотряды” раSSєйской армії не пропускають бойовиків у Ростовську область. Після декількох розстрілів «на підході», охочих ризикнути вже немає. Так, одинаки іноді виїжджають. Деякі повертаються додому. Але в момент настання миру і входу українських військ весь натовп «солдатів удачі» буде замкнений путінською бандою в Україні.

Не секрет, що за допомогою війни на Донбасі, росія успішно “сплавила” не найкращих своїх громадян на суміжну територію. І отримати їх уже з бойовим досвідом назад не хоче.

Угоди, які будуть активно просувати на переговорах у Мінську, не дають відповіді на одне важливе питання – куди дівати бойовиків? У наявних угодах туманно прописана доля жителів Донбасу, які воюють на боці терористів-сепаратистів, але зовсім не визначена доля найманців і «добровольців» з Росії. А їх кількість пристойна – озброєних і нікому не потрібних. Чому Путлер на останніх переговорах обійшов цю тему мовчанням, цілком зрозуміло – він робить вигляд, що ніякого вербування на війну в Росії немає. Але замовчування не вирішує проблему. Вони є. Озброєний натовп, не звичний до роботи і абсолютно зайвий в мирний час.

Найманці з великою тривогою дивляться в майбутнє. Назад їх не пропускають російські прикордонники, в Україну – наші військові. І якщо після настання миру вони залишаться в Донбасі – українське громадянство їм все одно ніхто не дасть. Чим вони будуть заробляти на життя? Вони вміють “стрєлять-шманать”, але ці якості в мирній країні категорично не потрібні. Малоймовірно, що після закінчення бойових дії штаб Ахметова буде годувати вчорашніх солдатів удачі. Гуманітарка взагалі призначена не для них.

Читайте також:  Російський військовий: “Це не війна народів, це ВІЙНА БІЗНЕСУ, в ній напряму винен Путін”!!!

Виходить, що ці самі найманці опинилися за крок до ситуації, коли вони нікому не потрібні. Вони не потрібні живими Росії, не потрібні Україні і не потрібні Донбасу. Дуже паршива ситуація, коли живий ти всім заважаєш. Тому що перспектива в цьому випадку занадто очевидна. Не виключено, що в якихось таємних протоколах мінських угод вже прописаний якийсь самогубний штурм укріпленого району силами найманців з метою зменшення їх кількості.

Назвати їх у цій ситуації солдатами удачі якось вже не зовсім правильно.

Солдати невдачі – так буде точніше.

 

Олекса Довбуш (с) для “Український простір Прикарпаття”

Джерела:

http://charter97.org/ru/news/2015/5/5/150333/

http://www.donetskie.com/news/politics/soldaty-neudachi/51514/

Шукайте деталі в групі Facebook