facebook

Машовець: хто сказав, що Донбас і Крим страждають без України

Український уряд продовжує постачати окуповані бойовиками і російськими військами міста Донбасу і анексований Крим продуктами і підтримує забезпечення цих регіонів водою, електрикою і газом. Аргументом виступають заяви про українських громадян, які проживають на цих територіях. Однак така позиція дозволяє досить комфортно проживати тут російським окупантам і українським громадянам-колаборантам.
86fd4e2d2bd98b8b69279feff366ed301430130467


Про це пише у соцмережі експерт групи «Інформаційний Опір» Костянтин Машовець.

«Я от не зрозумію… звідки весь цей жестяк, про нібито «страждання» Донбасу і Криму без України…? Ніхто там не страждає в більшості своїй, страждають виключно проукраїнськи налаштовані люди. Решта задоволені… Вони б могли постраждати, якщо б Україна влаштувала їм повну і тотальну блокаду (до купи заблокувавши Придністров’я)», – пише Машовець.

Військовий експерт обурений тим, що окупанти і колабораціоністи продовжують користуватися усіма необхідними ресурсами, в той час, як у Києва просто не вистачає політичної волі влаштувати тотальну блокаду окупованого регіону.

«В кількох кілометрах від «желєзкі», яка йде через Костянтинівку на Ясинувату, по якій регулярно ходять ешелони до «окупованих», йдуть бої… але ешелони не припиняють йти… У Крим і з Криму продовжують ходити автобуси і їздити фури…В силу різних причин, нинішня влада на блокаду просто нездатна…Тому, про які страждання взагалі мова?» – обурений Машовець.

Читайте також:  Семирічна калушанка стала «телезіркою» на Всеукраїнському конкурсі краси

Шукайте деталі в групі Facebook