facebook

Тренер Барселони: Протягом феєричних 15 хвилин зробили результат

Луїс Енріке вважає, що фіналіст Ліги чемпіонів в їхній парі ще не відомий і обіцяє грати в матчі-відповіді на перемогу.

1619998




“Важкий матч, але це було очікувано. Обидві команди намагалися тиснути на суперника. Ми досягли успіху у створенні гольових моментів, перевершили в цьому Баварію і протягом феєричних 15 хвилин зробили результат. Однак необхідно почекати до наступного вівторка, коли нас чекає ще один складний поєдинок. Звичайно, з Ліонелем Мессі жити простіше. Він творить різні речі, і ми бачимо це щодня. Але навіть якщо не звертати уваги на його гру, треба сказати, що інші нападаючі, наші півзахисники і захисники теж зробили дуже багато.

Довгий час гра була рівною і збалансованою. Ми діяли ефективно і частіше загрожували воротам суперника. Наступного тижня ми знову зіграємо на перемогу, як сьогодні це намагалася зробити тут Баварія. Не можу пригадати, щоб у гостей був явний гольовий момент, крім хіба що шансу Левандовскі в першому таймі. Результат – просто ідеальний для нас, але матч був надзвичайно рівним.

У півфіналі будь-які дрібниці мають значення. У нас в нападі грають три висококласних футболісти. Лео приніс нам перемогу. Ми гарненько придавили суперника. Дочекалися потрібного моменту і в кінцівці матчу ефективно реалізували свої моменти. Не можу сказати, що ми вже пробилися до фіналу. У футболі може статися що завгодно. Ми не будемо зараз прораховувати варіанти. У матчі-відповіді станемо грати на перемогу і створимо супернику якомога більше проблем. Я погано вчив математику в школі, тому не цікавлюся відсотками. На кону стоїть великий куш, тому мої підопічні будуть готуватися до наступного матчу з інтенсивністю, який і вимагає подібний двобій.

Читайте також:  Горе для всіх: сотні франківців прощаються з Романом Вірастюком

Ми не пропустили, та й суперник не так часто загрожував нашим воротам. Це означає, що ми дуже добре оборонялися. Ми також часто відбирали м’яч на їхній половині поля. Мене порадував настрій команди. Я дуже задоволений результатом”, – заявив після матчу Енріке.

Раніше СПОРТ bigmir)net писав, що каталонська Барселона розгромила Баварію у першому півфіналі Ліги чемпіонів.
За матеріалами: uefa.com

Шукайте деталі в групі Facebook