facebook

У штабі АТО не виключають спроб бойовиків атакувати

Наступальні дії бойовиків на деяких напрямках у зоні бойових дій на сході України не виключені. Про це повідомив речник АТО Андрій Лисенко.

ato6



«Виходячи з кількості техніки, озброєнь, особового складу, сконцентрованих на окремих напрямках, можна зробити висновок про вірогідність наступальних дій», – зазначив він.

«За даними розвідки, майже кожної ночі вони відправляють колони з боєприпасами, пальним. Відбувається, дійсно, передислокація на найбільш небезпечних напрямках, а саме – приморському, артемівському, донецькому», – додав Лисенко.

Він повідомив, що «ворог постійно робить передислокацію, також займається тренуванням тих найманців, які заходять із території Російської Федерації».

«Всі їхні переміщення ми знаємо, кількість техніки, яку вони отримують, ми також знаємо, їхній запас, який вони отримують, також знаємо. Робиться все необхідне для того, щоб адекватно відреагувати у разі атакуючих дій противника», – зазначив речник АТО.

За даними штабу, за останню добу у зоні бойових дій на Донбасі жоден український військовий не загинув, 4 бійців отримали поранення.

Читайте також:  Заїхав попрощатися з побратимами: під час ворожого обстрілу на Донбасі загинув ветеран ООС

Шукайте деталі в групі Facebook