facebook

Казка триває: Дніпро зіграв внічию в першому півфіналі Ліги Європи

Дніпро не програв Наполі в першому півфіналі Ліги Європи, який відбувся 7 травня в Неаполі.

1620562




Подробиці і онлайн матчу: Наполі – Дніпро Трансляція матчу Ліги Європи

Дніпропетровський Дніпро здобув відмінний результат в Неаполі в першому півфіналі Ліги Європи проти Наполі, зігравши в результативну нічию 1:1.

Наполі з перших хвилин заволодів перевагою, зробивши ставку на швидкий гол, але команда Маркевича відмінно вивчила суперника і крім дальніх ударів у господарів нічого не виходило.

У першому таймі єдиний напівмомент біля Наполі був в середині тайму, коли після дальнього удару Лоренцо Інсінье м’яч влучив у штангу, але навіть у цьому епізоді Бойко, здається, контролював ситуацію.

Після перерви Наполі ще більше додав і це принесло плоди на 50-й хвилині, коли після розіграшу кутового Давид Лопес відкрив рахунок.

Забитий гол додав сил Наполі, а ось в діях Дніпра, навпаки, спостерігалося більше сумбуру і помилок, почав провалюватися захист, в результаті чого Ігуаїн, Кальєхон і Гамшик раз за разом виходили на ударні позиції, але вкотре блискуче відіграв Бойко, який зробив в цьому матчі безліч сейвів.

Поки Наполі втрачав можливості подвоїти перевагу, у Мирона Маркевича був свій джокер. У відсутності в Неаполі травмованого Шахова ним став Євген Селезньов. На 80-й хвилині він замінив Калініча, який нічого не показав у матчі, і першим же дотиком зрівняв рахунок, замкнувши передачу Федецького. Справедливості заради варто помітити, що в момент передачі Селезньов був в офсайді, але судді помилилися.

Останні хвилини Наполі провів в атаці, але Дніпро вистояв і тепер в поєдинку у відповідь через тиждень команду Маркевича в Києві на НСК Олімпійський влаштує навіть нульова нічия.

Читайте також:  Луческу визначиться з майбутнім у кінці квітня – ЗМІ

Наполі – Дніпро 1:1

Голи: Лопес, 50 ​​- Селезньов, 81
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Шукайте деталі в групі Facebook