facebook

Ситуація в АТО: нічні бої в Пісках, Широкиному, обстріли Щастя

Українські військові і сепаратисти продовжують звинувачувати один одного в обстрілах.

1621895




З вечора 10 травня противник під час обстрілів позицій українських військ знову активно використовував озброєння, заборонене мінськими угодами, передає прес-центр АТО.

За словами українських військових, “у Пісках близько опівночі стався бій з диверсійно-розвідувальною групою бандитів, стріляли загарбники і по шахті Дутовка”.

“У районі Луганська злочинці обстрілювали наших військових у Щасті і Кримському. Продовжуючи знищувати інфраструктуру Донбасу стріляли і по ТЕС міста Щастя”, – сказано в повідомленні.
Як додали в прес-центрі, закінчилося і відносне затишшя на артемівському напрямку. З мінометів стріляли по Ленінському і Майорському.

“Протитанкові керовані ракети і великокаліберні кулемети бандити застосували в районі Лозового. В Широкиному знову було чути розриви від 120 мм мінометів. Увечері активізувалися і безпілотники супротивника. Їх було помічено над Широкиним, Маріуполем, Володарським, Орловським, Павлополем, Ломакиним, Пищевиком, населеним пунктом Мангуш”, – передають у штабі АТО.

У свою чергу, на інформресурсі сепаратистів повідомляється, що на маріупольському фронті спалахнули запеклі бої. “Кілька годин поспіль йшов інтенсивний обстріл позицій “ополчення” в Безіменному і Широкиному, і буферних зон біля селищ Лебединське і Комінтернове. У східних передмістях Маріуполя і в Новоазовську чутні були потужні розриви і канонада”, – сказано в повідомленні.

Також, за словами сепаратистів, вночі біля Широкиного йшов запеклий бій із застосуванням гранатометів, зенітних установок, мінометів і стрілецької зброї.

Напередодні в “Азові” повідомляли про бої в Широкиному, не минулося без поранених.
За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  "ЛНРівець" розказав, як Росія і терористи "зливають" непотрібних бійців "республіки" ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook