facebook

Зоря повертає Дніпро на третє місце в чемпіонаті

Дніпро поступився Зорі в домашньому матчі 23-го туру чемпіонату України.

1621839



Подробиці й онлайн матчу: Дніпро – Зоря Трансляція матчу чемпіонату України

Луганська Зоря підтвердила свій статус незручного суперника для дніпропетровського Дніпра, обігравши в Дніпропетровську команду Маркевича з рахунком 2:0.

Мирон Богданович очікувано дав відпочити майже всім гравцям, які пару днів тому зіграли внічию з Наполі в Лізі Європи, але, незважаючи на експериментальний склад, Дніпро грав першим номером, тоді як Зоря вичікувала свого шансу на контратаках.

Шанс Зорі випав на 27-й хвилині і гості скористалися ним сповна – після обрізки Федорчука майже в центрі поля пройшла швидка атака, Ліпартія відкинув м’яч на короткий Хомченовському, і той точно пробив з-за лінії штрафного низом у дальній кут.

Дніпро спробував відігратися ще до перерви, але замість цього пропустив ще раз – після втрати Сватком та Ксьонзом м’яча на фланзі Зоря провела контратаку, і Будковський, отримавши поперечну передачу в штрафний, пробив точно з 15 метрів.

У другому таймі Маркевич кинув у бій Коноплянку, Ротаня, а пізніше і Калініча, але це навіть це не призвело до збільшення гострих моментів біля воріт Микити Шевченка, який у результаті так і не пропустив у цьому матчі.

2:0 – Зоря зміцнюється на четвертій позиції, а Дніпро, в шостий раз поспіль не зумівши обіграти Зорю, пропускає Шахтар на друге місце, програючи 2 очки, і з не кращим настроєм починає готуватися до матчу-відповіді півфіналу Ліги Європи.

Дніпро – Зоря 0:2

Голи: Хомченовський (27), Будковський (43)
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  У Дніпрі чоловік вистрибнув з 8 поверху і впав на жінку

Шукайте деталі в групі Facebook