facebook

Воїн – захисник Батьківщини!

Громадяни України повинні бути вдячні представникам добровольчих батальйонів, які відіграли значну роль у військовому протистоянні на Сході України, взявши до рук зброю, щоб зупинити ворога.



Особливі слова подяки потрібно висловити і на адресу патріотично налаштованих мешканців краю, котрі займались «волонтерством» та фактично взяли на себе весь тягар матеріального забезпечення представників добровольчих батальйонів, ЗС України, військовослужбовців Національної гвардії, насамперед на початку проведення АТО.

Однак, кожен повинен займатися своєю справою і політики чи представники громадсько-політичних структур, що будують свою діяльність на радикальному антисистемному націоналізмі (з елементами анархізму) через заперечення легітимних державних інститутів, не повинні використовувати їх в досягненні своїх меркантильних інтересів. Тим більше, що такого роду діяльність активно використовується представниками мас-медіа РФ для дискредитації дій органів влади України та її іміджу на міжнародній арені.

Тому, в цей непростий для країни час всі громадяни (зокрема, різного роду волонтери, представники громадських організацій та добровольчих батальйонів) повинні проявляти максимальну толерантність один до одного та зважувати свої наміри відкрито подискутувати з політичних чи військових питань, пам’ятаючи, що така суперечка чи звинувачення можуть створити вигідний «інформаційний фон» ворогу та передумови до дестабілізації суспільно-політичної ситуації на Прикарпатті.

Хочеться також нагадати, що «псевдопатріоти» та «перевертні – волонтери», рано чи пізно все ж таки понесуть у встановленому законодавством порядку відповідальність за привласнення чи розкрадання коштів, зібраних для потреб української армії чи тим більше – за протиправну діяльність в інтересах Кремля.

Життя в нашій єдиній державі налагодиться і соціальна справедливість буде забезпечена.

Слава Україні!

Героям Слава!

Патріоти Прикарпаття”

Читайте також:  На Прикарпатті випав град завбільшки з куряче яйце (фотофакт)

Шукайте деталі в групі Facebook