facebook

Об’їзна дорога у Калуші — знову у ямах: водії рахують збитки, а влада дає обіцянки. ВІДЕО

Десятки вантажівок щоденно курсують об’їзною дорогою у Калуші. Водії стверджують: такої дороги немає ніде. За 15 років, кажуть вони, дорога, як була вся у ямах, так і залишилася. Люди бідкаються: з такою їздою — одні збитки для автомобілів.



 wNPqk3gmJDY

Запчастини дуже дорогі, а покришки таких ям не витримують, розповідають водії.

Це — дорога державного значення. Головний дорожник області обіцяє: робитиме все можливе, аби з 700 млн гривень, передбачених на ремонт доріг у Західному регіоні, принаймні, 4 млн гривень припали на калуську об’їзну.

“Я буду просити і звертатися і думаю, що у парі з обласною адміністрацією, вдасться щось зробити”, — каже керівник Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Микола Проців.

Нагадаємо, минулого року майже два тижні у Калуші тривав ремонт цієї дороги. Відремонтовану за кошти приватного бізнесу дорогу офіційно “відкрили” і нею почав курсувати великогабаритний і навіть легковий транспорт. Водії тоді зазначали: їздити стало легше і комфортніше. А ініціатор ідеї — калуський “Автомайдан” — мав намір спрямувати по Окружній увесь потік великогабаритного транспорту та стимулювати владу до того, щоб вона підтримувала дорогу, принаймні, у такому ж стані.

джерело http://vikna.if.ua/news/category/kl/2015/05/14/34216/view

Читайте також:  На Прикарпатті прокуратура судиться з Київстаром за землю

Шукайте деталі в групі Facebook