facebook

На вихідних на Прикарпатті буде сонячно

На вихідних в Україні очікується мінлива хмарність.50166_1


На більшій частині країни утримається суха погода. У суботу в північних, східних областях та в Криму можливий дрібний дощ, інколи зі снігом.

 

У суботу і в неділю температура повітря вночі становитиме -9…+3 градуси, вдень -1…+12. Вітер змінний, переважно північних, північно-західних і північно-східних напрямків, 1-9 м/с.

 

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні висока ймовірність невеликого дощу, у неділю переважно суха погода. Вночі від -5 до +2 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +2…+8. Вітер північних, західних, північно-західних і південно-західних напрямків, 1-4 м/с.

 

У південних областях очікується сонячна погода. На вихідних у регіоні переважно суха погода. Вночі від -2 до +2 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +5…+8. Вітер північний і північно-східний, 1-6 м/с.

 

У Криму хмарна погода з проясненнями. У суботу на півострові висока ймовірність дрібного дощу зі снігом. У неділю в регіоні буде суха погода. Температура повітря вночі -1…+3 градуси, удень – до +3…+12. Вітер північний і північно-східний, 2-9 м/с.

 

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні можливий невеликий дощ, у неділю в регіоні опадів не передбачається. Температура вночі -4…0 градусів. Денна температура повітря складе 0…+6 градусів. Вітер північних, північно-західних і північно-східних напрямків, 1-4 м/с.

 

У західних областях – сонячна погода. У суботу і в неділю в регіоні буде переважати суха погода. Температура повітря вночі до -9…-1 градуса, вдень -1…+9. Вітер у суботу – північний і північно-західний, у неділю – південний і південно-східний, 1-4 м/с.

Читайте також:  Вихідні на Великдень 2021 року в Україні: коли та скільки будемо відпочивати

 

У Карпатах – сонячна погода. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі від -3 до -1, вдень – від +7 до +8 градусів. Вітер переважно східний, північний і північно-східний, 1-4 м/с.

 

У центральних областях – мінлива хмарність. У суботу і в неділю буде переважати суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -4…+1 градус, вдень +2…+8. Вітер північних, північно-західних і північно-східних напрямків, 1-4 м/с.

Шукайте деталі в групі Facebook