facebook

У Мінінфраструктури поки відкидають появу української лоукост компанії

Поява української лоукост авіакомпанії поки не планується.

1624001




Міністерство інфраструктури України на сьогоднішній день не бачить можливості появи на українському ринку авіаційних перевезень вітчизняної лоукост авіакомпанії.

“Появи українського лоукоста я поки не бачу, я не розумію, хто це може бути”, – сказав перший заступник міністра інфраструктури України Володимир Шульмейстер в ефірі радіо “Голос столиці” ввечері в четвер.

Раніше глава міністерства Андрій Пивоварський зазначав, що провідна в Європі бюджетна авіакомпанія Ryanair (Ірландія) потенційно готова зайти в Україну, зокрема, до Львова.

“Ryanair потенційно готовий, інші лоукости потенційно готові, Easy Jet – малоймовірно. Потенційно це означає, що їм потрібно подивитися, проаналізувати. Це – чиста економіка, їх цікавить, скільки вони можуть заробити. Можуть бути різні умови, завдання моє, моїх заступників, Державіаслужби: як мінімум, вийти на контакт і сказати “ласкаво просимо”, дайте своє бачення, на яких умовах ви готові зайти, а ми подивимося, чи зможемо надати такі умови”, – говорив він.

Як раніше повідомлялося, Державна авіаційна служба України звернулася до бюджетних авіаперевізників з пропозицією почати польоти в аеропорту Львів.

Як повідомлялося, Міністерство інфраструктури України 2 квітня заявило про застосування принципу “відкритого неба” в аеропорту Львів.

Читайте також:  В Італію за 50 євро: авіакомпанія Ernest Airlines назвала дату запуску своїх лоукостів зі Львова

Шукайте деталі в групі Facebook