facebook

Під час обстрілів на Луганщині поранено 2 українських бійців

14 травня внаслідок обстрілів з боку терористів позицій українських військ на Луганщині двоє бійців отримали поранення



im578x383-ato_zn.ua

Про це повідомляє прес-служба голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

“На Бахмутці в другій половині дня бойовики обстріляли з мінометів та автоматичної зброї 29-й блокпост (крайня точка контрольованої Україною території). Поранення отримав один військовослужбовець. Рани неважкі, загрози життю немає”, – йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що на околиці Кримського, починаючи з 19-ї години 14 травня і до вечора, спалахували перестрілки, які переростали в ближні бої. Інформації про постраждалих немає.

“У Трьохізбенці позиції наших силовиків обстріляли з автоматичної зброї та снайперської гвинтівки. Вогнепальне поранення отримав один військовослужбовець, який госпіталізований у районну лікарню”, – наголошується у повідомленні.

Крім того, перестрілки з автоматичної зброї та гранатометів велися в Станиці Луганській, Щасті та поблизу Катеринівки (Попаснянський район). Інформація про руйнування інфраструктури, житла та постраждалих людей не надходила, додали у прес-службі Москаля.

Нагадаємо, вчора на брифінгу речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко повідомив, що за 13 травня внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, четверо бійців були поранені.

джерело http://espreso.tv/news/2015/05/15/pid_chas_obstriliv_na_luhanschyni_poraneno_2_ukrayinskykh_biyciv

Читайте також:  Серце офіцера-ветерана АТО не витримало напруги, пішов з життя на службі: "Патріот і людина-скеля"

Шукайте деталі в групі Facebook