facebook

Суд дав 14 років тюрми військовому, який п’яним розстріляв двох людей

Індустріальний районний суд Дніпропетровської області засудив військовослужбовця однієї з військових частин на Донбасі 14 років позбавлення волі за самовільне залишення військової частини і вбивство двох осіб



im578x383-ak_dru-news

Про це йдеться в повідомленні військової прокуратури Південного регіону.

“Індустріальним районним судом Дніпропетровської області за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 289 і іншими статтями Кримінального кодексу України, покарання у вигляді 14 років позбавлення волі засуджено старшого солдата однієї з військових частин, дислокованих на Донбасі”, – йдеться в повідомленні.

Встановлено, що вказаний військовослужбовець з автоматом АКС-74У і боєприпасами самовільно залишив розташування польового табору військової частини.

“Вживши спиртні напої, він здійснював хуліганські дії, демонструючи оточуючим свою перевагу і зухвалість, що супроводжувалося погрозами застосування зброї. Продовжуючи вживання спиртних напоїв і відчувши свою безкарність, останній незаконно заволодів транспортним засобом та скоїв вбивство двох громадян”, – розповіли в прокуратурі.

Під час досудового розслідування вина військовослужбовця була доведена.

При цьому державний обвинувач наполягав на довічному ув’язненні військового. В даний час військовою прокуратурою вивчається судове рішення на предмет його обґрунтованості та наявності підстав для оскарження у зв’язку з м’якістю покарання.

джерело http://espreso.tv/news/2015/05/15/sud_dav_14_rokiv_tyurmy_viyskovomu__yakyy_pyanym_rozstrilyav_dvokh_lyudey

Читайте також:  “Синочку, любий. Я так люблю тебе”: гірко плаче мати. Зупинилося серце захисника України. фото

Шукайте деталі в групі Facebook