facebook

Під Широкиним по українських вояках стріляв снайпер

В районі населеного пункту Широкине терористи декілька разів відкривали вогонь з гранатометів (РПГ), протитанкових ракетних комплексів (ПТРК) та стрілецького озброєння



sniper085

Однак в районі Новоселівки-2 і Широкиного також зафіксовано застосування 120-мм ствольної артилерії, а також працював снайпер, повідомляє прес-центр АТО.

На Луганському напрямку відбулось бойове зіткнення між силами АТО і бойовиками в районі Щастя. Бандити вели вогонь з 120-мм мінометів, автоматичного станкового гранатомета (АГС-17) та стрілецької зброї.

Також супротивник обстріляв військовослужбовців ЗС України на північний схід від населеного пункту Лозове з 152-мм артилерії та 120-мм мінометів.

Шахта Бутовка була обстріляна з автоматичного станкового гранатомета, крупнокаліберного кулемета та стрілецької зброї.

Безпілотники злочинців було помічено у небі над населеними пунктами Водяне та Маріуполь.

Сьогодні військовослужбовці одного з мотопіхотних батальйонів ЗС України завершили триденну роботу щодо ремонту водонапірної башти у селищі Бердянське, що знаходиться за декілька кілометрів від Широкиного. Ще 14 лютого у результаті вибуху ворожої міни половина населеного пункту залишилося без води. Всі необхідні будматеріали захисники Маріуполя придбали за власні та волонтерські кошти.

Читайте також:  Бойовики обстріляли Луганщину: поранено офіцера міліції та українського бійця

Шукайте деталі в групі Facebook