facebook

У Полтавській області нардеп потрапив у ДТП

У міліції не повідомили особу потерпілого депутата.

1624752




У Полтавській області на 164 кілометрі автодороги Дніпропетровськ-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка сталася ДТП за участю вантажівки DAF та мікроавтобуса Volkswagen, повідомляє прес-служба управління МВС області.

“У результаті зіткнення тілесні ушкодження отримали 40-річний водій та 42-річний пасажир мікроавтобуса. 45-річний водій вантажівки, житель Харківської області, не постраждав”, – йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, водій Volkswagen отримав закритий перелом плеча, а його пасажирові в очі потрапили дрібні шматочки автоскла. Обидва чоловіки – жителі Києва.

Наголошується, що травмований пасажир є чинним народним депутатом України. Ім’я нардепа не називається.

За фактом аварії вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (“порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило середньої тяжкості тілесні ушкодження”).

Як повідомлялося, вчора у Миколаєві дорогою на похорони восьмирічної доньки у ДТП загинув заступник командира 1-го батальйону 79-ї аеромобільної бригади Артур Кошапов.

Читайте також:  "У весільній сукні, як наречену. Всі плакали": на Вінниччині поховали дівчину, яку збили у центрі Києва

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: ,