facebook

У Росії оголені сноубордистки знялися на тлі Вічного вогню

У Кемерово поліція шукає дівчат і фотографа, що зробили оголене фото на тлі меморіалу військової слави.

1624763



Поліція російського міста Кемерово встановлює особи учасників фотосесії на фоні меморіалу “Вічний вогонь” і пам’ятника воїнам-кузбасівцям, загиблим у роки Великої Вітчизняної війни, повідомляється на сайті Головного управління МВС Росії у Кемеровській області.
Фотографія під назвою “Для кемеровчан, які сумують за Шерегешем” з двома оголеними дівчатами зі сноубордом на Алеї Героїв з’явилася в п’ятницю, 15 травня, у соцмережі ВКонтакті у групі “Типове Кемерово”.
“У даний час за цим фактом проводиться перевірка. Поліцейські встановлюють особи дівчат і автора фотознімку”, – йдеться у повідомленні.
За підсумками перевірки буде прийнято процесуальне рішення згідно з чинним законодавством.
У селищі Шерегеш (Таштагольский район Кемеровської області) знаходиться знаменитий гірськолижний курорт. Туристи регулярно влаштовують тут масові заїзди в напівоголеному вигляді.
Це не перший випадок осквернення меморіалів військової слави за останній час. 23 квітня в інтернеті з’явилося відео, на якому дівчата виконують відвертий танець на тлі меморіалу “Мала земля”, встановленого в пам’ять про загиблих у боях за Новоросійськ під час Великої Вітчизняної війни.
25 квітня Жовтневий районний суд Новоросійська притягнув до адміністративної відповідальності п’ятьох дівчат, зображених на відео. Одна з них була засуджена до 15 діб арешту, двоє інших – до 10 діб. Ще дві танцівниці були оштрафовані.
В Іжевському державному технічному університеті пройшов конкурс боді-арту, в ході якого студенти намалювали на животах літаки, що злітають у небо, а на спинах – Вічний вогонь.

Переможцем конкурсу стала Надія Сабурова, яка виготовила трьохярусний торт, декорований реальними фотографіями часів війни і “поминальною” склянкою. На різних ярусах її торта були розміщені літак і похоронка; батько, що виносить убитого сина зі зруйнованого фашистами села; вічний вогонь з двома гвоздиками.

У тому ж Красноярському краї, у місті Канськ, на одному з будинків був вивішений рекламний банер пивної точки, що недавно відкрилася, на якому зображені персонажі комедій Леоніда Гайдая Боягуз, Бовдур і Бувалий, що п’ють пиво на тлі фотографії, де радянський солдат закріплює прапор над Рейхстагом у Берліні 1 травня 1945. “За перемогу”, – свідчить слоган.

Читайте також:  Росія хоче переговорів з Україною

Шукайте деталі в групі Facebook