facebook

Росія стягнула до українського кордону 50 тисяч військових, – Генштаб

Поблизу східного кордону з Україною на території Російської Федерації зосереджено військовий контингент, який налічує близько 50 тисяч осіб



Military personnel, believed to be Russian servicemen, walk outside the territory of a Ukrainian military unit in the village of Perevalnoye outside Simferopol

Про це в ефірі “5 каналу” розповів речник Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов, повідомляє  телеканал новин “24”.

За його словами, російські війська поділені на окремі батальйонно-тактичні групи, які можуть як самостійно вирішувати поставлені бойові завдання, так і діяти у складі інших угруповань Збройних сил Росії.

Селезньов також зазначив, що стягнуті війська відіграють роль психологічного фактора, оскільки, на його думку, Кремль не наважиться на відкрите військове вторгнення на контрольованій Україною ділянці кордону.

Нагадаємо, нещодавно на брифінгу в Києві депутат Державної Думи Росії Ілля Пономарьов заявив, що у зоні антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях воюють від 20 до 30 тисяч громадян Росії.

Читайте також:  17-й "путінський гумконвой" вторгся в Україну

Шукайте деталі в групі Facebook