facebook

Мадонна опублікувала фото палестинця й ізраїльтянина, які цілуються

Американська зірка знову стала ініціатором скандалу.

1625219


Співачка Мадонна, яка відома своїми скандальними витівками, опублікувала на своїй сторінці в Instagram провокаційний знімок із зображенням палестинця та ізраїльтянина, які цілуються. Фото вже викликало хвилю обурення серед її фанатів.

На фотографії показані два хлопці, готові злитися в поцілунку. Один з них носить пейси, а голова другого покрита куфією. Публікацію Мадонна супроводила хештегом #rebelhearts, що в перекладі з англійської означає “бунтівні серця”.Таким чином вона продемонстрував своє ставлення до ізраїльсько-палестинського конфлікту.


Тим не менше, більшість шанувальників знаменитості обурилися такою її поведінкою. Зазначивши, що подібні витівки можуть спровокувати міжнародний скандал і ще більше загострення відносин між ворогуючими народами.

Раніше Мадонна порівняла Францію з нацистською Німеччиною. Артистка розповіла, що незадоволена нацистськими настроями в Європі і що рівень нетолерантності лякає її.

  instagram.com/madonna
Мадонна опублікувала фото палестинця й ізраїльтянина, які цілуються

 

Нагадаємо, палестино-ізраїльський військовий конфлікт є складовою частиною більш широкого арабо-ізраїльського конфлікту. Це суперечка між двома групами людей з претензіями на право і суверенітет над однією і тією ж територією колишнього британського мандата Палестина.

Були зроблені багато спроб зробити на спірній території дві держави: незалежну палестинську державу поруч з Ізраїлем. Зараз для переважної більшості ізраїльтян і палестинців, на думку багатьох великих опитувань, рішення про створення двох держав є найкращим способом покласти край конфлікту.

Читайте також:  Український фільм з прикарпатцем Вірастюком зібрав 4 млн грн за перший вікенд прокату

Шукайте деталі в групі Facebook