facebook

Збірна РФ з хокею спробувала виправдатися за інцидент на матчі з Канадою

Прес-аташе збірної РФ з хокею Ігор Ларін розповів, чому російська команда покинула лід ще до того, як прозвучав гімн Канади.

4c660d45879fea76d0dcbc7c83d263941431950742


«Наскільки я розумію, в той момент організатори відкрили хвіртку для того, щоб збірна Росії могла вийти з майданчика», — пояснив інцидент пан Ларін.

В свою чергу, захисник хокейної збірної Росії Дмитро Куликов сказав, що взагалі не уявляє, чому так вийшло.

«Одна група хлопців стала йти з льоду, а інша залишалася. Природно, що коли більшість хлопців залишили лід, пішли і всі інші. Особисто я був у групі, яка не хотіла йти, бо думав, що після канадського гімну буде звучати і російський», — прокоментував ситуацію пан Куликов.

Нагадаємо, раніше «Преса України» писала, що збірна Росії з хокею проявила неповагу до обігравшого її суперника – збірної Канади. Російські хокеїсти покинули лід перед тим, як пролунав гімн Канади та канадським хокеїстам вручили медалі за перемогу.

Блогер Рустем Адагамов розповів, що спостерігав хокейний матч між двома командами серед фотокореспондентів на майданчику. Каже, що всі, хто побачив прояв такої неповаги, не повірили своїм очам.

«Ну тобто продемонстрували настільки неспортивну поведінку по відношенню до суперника, неповагу до організаторів і глядачів, що народ був просто в шоці. З трибун засвистіли», – описує інцидент Адагамов.

джерело http://uapress.info/uk/news/show/76500

Читайте також:  Навіщо РФ посилює антинатівську істерію?

Шукайте деталі в групі Facebook