facebook

Динамо на шляху до фіналу Кубка України розгромило Олімпік

Динамо обіграло Олімпік з рахунком 3:0 у матчі-півфіналі Кубка України, який відбувся в середу, 20 травня.

1626681




Подробиці і трансляція матчу: Динамо Київ – Олімпік 4:1 трансляція 1/2 фіналу Кубка України

Динамо Київ без проблем обіграло в півфінальному матчі Кубка України донецький Олімпік.

Підопічні Сергія Реброва з перших хвилин поєдинку влаштували справжній штурм воріт суперника і вже на 4-й хвилині вийшли вперед. Мігель Велозу точним ударом зі штрафного Олімпіка відкрив рахунок у матчі.

До перерви Динамо, яке весь перший тайм контролювало хід зустрічі, ще раз змогло відзначитися. На 38-й хвилині Андрій Ярмоленко лівою ногою відправив м’яч по дузі прямо у ворота.

Не змінився малюнок гри й у другому таймі. Динамо продовжувало більше контролювати м’яч, Олімпік – захищатися. Така гра з боку донецького клубу влаштовувала киян, які почали дозволять собі бити не тільки зі штрафного, а й з дальньої дистанції. Один з таких ударів закінчився голом. На 53-й хвилині Велозу потужно пробив з дальньої дистанції в лівий верхній від себе кут. ГолкіперОлімпіка був безсилим, і втретє пішов діставати м’яч із сітки.

Олімпік не збирався легко віддавати путівку у фінал Кубка України і таки зумів відіграти один м’яч. На 75-й хвилині Дитятьєв після розіграшу штрафного зумів головою переправити м’яч у сітку.

А крапку в матчі поставив Джермейн Ленс, який вийшов на заміну. Вінгер Динамо, який у цій зустрічі виконував роль другого форварда, вже в доданий час зумів вразити ворота. 4:1 і Динамо впевнено виходить у фінал.

Динамо Київ – Олімпік

Голи: Велозу (4,53), Ярмоленко (38), Ленс (90+2) – Дитятьєв (75)
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  Суркіс визначився з новим тренером "Динамо": названо прізвище

Шукайте деталі в групі Facebook