facebook

Ранковий бій з сепаратистами на Луганщині загнав мирних жителів у підвали, – Москаль

Зранку на околиці Катеринівки відбувся бій між українськими силовиками та бойовиками



1405546279_1

Про це повідомив очільник Луганщини Геннадій Москаль.

У четвер, 21 травня, зранку на околиці Катеринівки (Попаснянський район) відбувся бій між українськими силовиками та бойовиками.

“Спочатку позиції наших військових обстріляли з важкої зброї з боку окупованого селища Молодіжний, а затим група бойовиків підійшла до опорних пунктів на близьку відстань і зав’язала бій. Зіткнення тривало до 6:20, весь цей час мешканці прилеглих вулиць Катеринівки ховалися в підвалах. Зараз у селі тихо, інформації про постраждалих не надходило”, – повідомив Москаль.

Крім Катеринівки бойові дії протягом минулого вечора й ночі велися ще в кількох пунктах на лінії розмежування. Станицю Луганську обстрілювали з мінометів двічі – одразу після півночі та після 3-ї години. Міни вибухали на околицях поблизу позицій наших військових, даних про постраждалих немає.

На околиці Кримського біля протитуберкульозного диспансеру спочатку після обіду, а потім після 6-ї вечора між українськими військовими та бойовиками спалахували перестрілки із застосуванням автоматичної зброї та мінометів.

Читайте також:  Під час п'ятигодинного бою у Мар'їнці поранено 25 українських військових

Шукайте деталі в групі Facebook