facebook

У зіткненнях з Фінансовим Майданом постраждали четверо міліціонерів

Співробітники правоохоронних органів госпіталізовані

1627514



Четверо співробітників правоохоронних органів були госпіталізовані після зіткнень з пікетниамибіля будівлі Верховної Ради в Києві, йдеться у повідомленні прес-служби МВС.

“Після зіткнень під будівлею четверо співробітників міліції госпіталізовані в лікарняний заклад”, – сказано в повідомленні.

Фінмайдан, який голодує, перекрив рух у кварталі Кабміну

Раніше повідомлялося, що під Радою вимагають повернути долар по п’ять гривень.

Нагадаємо, з квітня минулого року під стінами НБУ тривають мітинги валютних позичальників, які стали жертвами девальвації гривні. Пікетники, які пізніше назвали себе Фінансовим Майданом, вимагають від влади захистити їх від проблем, пов’язаних з різким обвалом гривні і нездатністю громадян, що послідувала, які мають валютні кредити, їх погашати. У лютому 2015 року справа дійшла навіть до розгону Нацгвардією мітингу під стінами Нацбанку. Після цього міністр МВС Арсен Аваков повідомив, що розгін учасників протесту не був санкціонований, і звільнив начальника Печерського районного управління ГУ МВС у Києві.

Проект Закону про реструктуризацію зобов’язань за кредитами в іноземній валюті №1558-1 був внесений до Верховної Ради 23 грудня 2014 року. Він передбачає проведення протягом місяця реструктуризації зобов’язань громадян перед банкам за валютними кредитами, зокрема переведення кредитів у національну валюту за офіційним курсом НБУ на дату укладення кредитного договору та списання банком курсової різниці.

Читайте також:  На Прикарпатті вилучили величезну партію фальсифікованих ліків відомих фірм. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook