facebook

Дніпро здобуває вольову перемогу в матчі з Шахтарем

Поступаючись у ході матчу, Дніпро зумів вирвати важливу перемогу в поєдинку із Шахтарем.

1628241



Відставання у 5 очок від другого місця вважається неподоланним, проте в разі перемоги Дніпро наближався б до Шахтаря на відстань двох очок, що залишало шанси підопічним Маркевича поборотися в останньому турі за срібні медалі чемпіонату.

Старт матчу залишився за Шахтарем. На 7-ій хвилині гості відкрили рахунок. Бернард здійснив сольний прохід, підсумком якого стала гольова передача на Алекса Тейшейру. Через дві хвилини травму отримав капітан “гірників” Даріо Срна. Хорвата замінив Ілсіньо. Бразилець непогано ввійшов у гру, так що відсутність Срни не особливо позначилося на грі команди.

У середині тайму Дніпру вдалося зрівняти рахунок. Після удару Близніченка вдало підставив голову Матеус. Однак Шахтар швидко повернув лідерство. Через п’ять хвилин Тейшейра вискочив один-на-один з Лаштувком і оформив дубль.

Другий тайм почався з низки небезпечних моментів біля обох воріт. Підсумком усіх цих спроб став другий гол Дніпра. Подачу з кутового замкнув Роман Безус, якого не зумів утримати Ракицький.

Після другого голу гра знову пішла на зустрічних курсах і команди продовжували створювати момент за моментом. У результаті цієї перестрілки більш вдалим виявився Дніпро. Бруну Гама прорвався по своєму флангу і прострілив на Лучкевича. Молодий гравець замкнув простріл, а його гол виявився переможним.

Шахтар намагався відігратися, проте у “гірників” нічого не вийшло. Підсумком всього цього стало вилучення Ракицького за розмови. Перемога наблизила Дніпро до Шахтаря.

Дніпро – Шахтар 3:2

Голи: Матеус (22), Безус (64), Лучкевич (81) – Тейшейра (7, 27)

Вилучення: Ракицький (90+4)

Читайте також:  За потрійну ДТП затримали п'яного майора поліції

Шукайте деталі в групі Facebook