facebook

“Ще завагітнієте!” Жінка вразила розповіддю про популярну “жіночу” клініку

Киянка, яка 10 років не могла завагітніти, розповіла про свій сумний досвід лікування в одній із найпопулярніших клінік у країні, які займаються подібними проблемами.

Йдеться про київську “Ісіду”. “Одразу скажу, ще декілька років тому це була чудова клініка у всіх сенсах, але рік тому від них пішов передостанній хороший Спеціаліст і Людина”, – написала Олена Суєтова на своїй сторінці у Facebook.

За словами жінки, їй все-таки допомогли завагітніти, навіть без процедури ЕКО, однак після цього вона зіткнулася з хамством і справжнім “викачуванням” грошей.

Крім того, що жінці настійно рекомендували здавати всі аналізи й робити обстеження саме в цій клініці за завищеними цінами, вона ще потрапила в дуже дивну ситуацію з одним із важливих показників. Результатів аналізу вона не могла добитися протягом двох тижнів.




“На другий тиждень, не отримавши результатів скринінгу, знову телефоную з проханням вислати мені мої ж результати скринінгу. Знову грубість у відповідь. З’ясування, чи оплатила я їх. Кажу, що пакет скринінгів оплатила. Через якийсь час вислали. Читаю і холодію: високий ризик синдрому… І в тексті: у разі чого, зателефонуйте генетику”
, – розповіла жінка.

Потім їй порекомендували провести ризиковану процедуру в цій же клініці, не уточнивши, що є досить безпечна альтернатива.

“Ну, синдром. Ще завагітніє. Не хвилюйтеся”… Розумієте, вони не цінують ні життя дитини, ні нервів матері”, – пояснила Олена ставлення до пацієнтів.

Після цього випадку вона звернулася до іншої клініки, після чого тест показав, що її дитина здорова. Вона благополучно народилася.

Станом на 10:30 17 вересня пост киянки був видалений. OBOZREVATEL з’ясовує причину.

Читайте також:  Франківчанка Тіна Кароль вагітна? Співачка шокувала фанатів зізнанням

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.