facebook

Після розлучення з Меладзе 37-річна Брежнєва задумалася про дітей

Знаменита співачка і телеведуча Віра Брежнєва збирається допомогти дітям з інтернатів.
Віра Брежнєва, яка відома як учасниця групи ВІА Гра, вже який рік очолює рейтинги найкрасивіших знаменитостей. Проте вже кілька місяців російські ЗМІ говорять про те, що артистка та її чоловік Костянтин Меладзе розлучилися. До цих пір шанувальники сумніваються, правда це чи ні, але на відпочинок в Італії Брежнєва вирушила без чоловіка.


І поки серед шанувальників і ЗМІ продовжують обговорювати особисте життя знаменитої артистки, вона задумалася про дітей з інтернатів та дитячих будинків. На сторінці Instagram Віра Брежнєва придумала досить оригінальний спосіб, як можна допомогти нужденним, і вирішила залучити до цього своїх шанувальників.

«Як будь-яка дівчина, я люблю квіти! Особливо коли вони від вас, мої глядачі та слухачі! Я знаю, скільки тепла і любові ви вкладаєте в кожен букет, і мені дуже шкода, що квіти не можна зберегти надовго, тому ось що я ще навесні придумала: будь ласка, якщо хочете щось подарувати – замість квітів даруйте іграшки, розвиваючі та настільні ігри, книги, набори для творчості для дітей до 14-ти років! А я буду передавати їх у дитячі будинки/інтернати в кожному місті, де ми з вами зустрічаємося! Уявляєте, скільки радості кожна іграшка принесе дитині, а моя подяка назавжди залишиться у вашому місті і буде жити довше, ніж букет», – написала Брежнєва.

Читайте також:  “Вітчим бив головою до серванту”, дівчинці з Франківщини потрібні ліки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.