facebook

Тіна Кароль показала чоловіка, який носить її на руках

Українська співачка Тіна Кароль показала фото, на якому симпатичний чоловік носив її на руках.
Шоу Танці з зірками на 1+1 буває не тільки веселим, розважальним і творчим, але і видовищним. А найцікавіше дія нерідко залишається за кадром. Як зірки забавляються на бекстейдже, жартують один над одним і навіть створюють нові романтичні відносини, найчастіше залишається за кадром. Але Тіна Кароль відкрила завісу і порадувала шанувальників несподіваним фото.



В кадрі українську улюбленицю тримав на руках партнер скандальної артистки MARUV, яка також бере участь в шоу.

«Танці з зірками», – написала Кароль і наголосила на фотографії танцюриста JAY, який тримав її на руках, MARUV і зірка Кварталу 95 Олену Кравець.

 

«Клас! Обличчя чоловіків на задньому плані явно видають заздрість. П. с. Офігеннейший цей образ», «Мені подобається реакція інших, які стоять за вами. А так, все правильно! Тіночку тільки на руках носити і ніяк інакше!», «Сиджу на фізиці, натрапила на цю фотку і мало не померла від сміху! Тіна Кароль, не можна так робити, мене вигнали з класу», «Тупо Тіна, Лєна, Аня та Ілона на одній фотці в профілі у Тіни, клас», «Прокинулась і відразу з посмішкою як зайшла сюди, дуже позитивна фотографія» – коментують шанувальники.

Читайте також:  До смерті побив 6-річну доньку: Суд оголосив вирок чоловікові, який вбив доньку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.