facebook

«Корсет для спини врятував Олену»: В Італії 46-річна жінка дивом врятувалася від 78-річного італійця, який двічі вистрілив в неї

Трагедія сталася в Albenga (Savona in Liguria). Слідчі зазаначили, що 78-річний Сальваторе Соррентіно, якого лікували від інсульту, переконаний, що його доглядальниця (баданте) намагалася отруїти його. І тому він спробував її вбити: він вистрілив двічі, але жінку дивом врятував корсет для спини, всередині якого куля зупинилася, не дійшовши до шкіри, який вона носила. А інша куля поранила їй зап’ястя.

Про це повідомляє італійське видання fanpage.it.


Перша версія слідства: Соррентіно через наслідки синдрому переслідування хотів вчинити самогубство, а 46-річна росіянка Олена втрутилась, не дозволивши йому це зробити. В результаті чого чоловік намагався вбити її.

Друга версія слідства (те, що випливає з історії, яку місцевим ЗМІ дала сусідка Соррентіно, яка допомогла Олені): Тераса жінки межує з квартирою, де сталася трагедія. “Це було лише о 8.30, і я щойно прокинулася, коли почула постріли та крики. Олена благала про допомогу. Я визирнула на балкон і зрозуміла, що це відбувається на терасі поруч із моєю», – розповіла жінка IVG.it.

“На щастя, наші дві тераси пов’язані між собою, розділеними лише перилами, над якими жінка піднялася і таким чином дійшла до моєї квартири”.

«Вона була схвильована, зблідла і перелякана. Вона сказала мені, що вона прокинулася як зазвичай, прийшла на кухню і запропонувала Соррентіно разом піти на ринок. У той момент у нього різко змінився настрій і він суворо звернувся до неї, звинувачуючи її в чомусь”. Тоді чоловік взяв зброю та поранив жінку перед тим, як забрати власне життя: “Олену від кулі врятував її корсет для спини, всередині якого куля зупинилася, а інша куля поранила їй зап’ястя”.

Жінка знаходилась в шоковому стані і була доставлена на машині швидкої допомоги в лікарню (жовтий код) у відділення невідкладної допомоги Santa Corona. Після огляду жінки лікарі підтвердили, що небезпеки для життя немає.

Читайте також:  Лежала у калюжі крові: купання дитини у ванній обернулося жахливою трагедією

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.