facebook

Обстріл Станиці Луганської: спалені будинки, перебої з газом і світлом

За даними Москаля, Станицю обстрілювали майже всю ніч.

1629078




У ніч на понеділок, 25 травня, Станицю Луганську та околиці знову обстріляли з артилерії і зброї меншої потужності, інформує голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

“Село Артема (в якому в ніч на суботу прямими влученнями снарядів були пошкоджені і зруйновані кілька будинків), а також Валуйське, бойовики обстріляли з артилерії, а районний центр – з мінометів, гранатометів і автоматичної зброї. Щільний вогонь тривав майже всю ніч. У Станиці від влучань мінометних мін згоріли два житлових будинки, на кількох вулицях перебиті лінії електропередач і газопровід низького тиску. Станом на ранок частина селища залишається без світла і газу”, – йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, ніхто з мирних жителів по медичну допомогу не звертався, інформація про поранених або загиблих військових уточнюється.

Вранці в селищі тихо, ремонтні бригади намагаються усунути наслідки нічних обстрілів.

Раніше в штабі АТО повідомили про обстріл сепаратистів практично по всій лінії фронту. За даними військових, на Луганському напрямку стріляли по Сокільниках, Станиці Луганській і Щастю.

Читайте також:  Латвія прийняла дітей, які постраждали від війни на Донбасі

Шукайте деталі в групі Facebook