facebook

“Їб*ча бл*дь Савік”: Скрипін жорстко висміяв скандал Шустера з Коломойським (відео)

Відомий український журналіст Роман Скрипін яскраво прокоментував словесну перепалку Шустера і Коломойського, піддавши критиці ведучого “Свободи слова”.

Про це повідомляє Антикор.

У своєму Telegram-каналі Скрипін написав, що йому важко стримати сміх від “баттла” Шустера і Коломойського і заявив, що журналіст не має ніякого відношення до свободи слова.

“За гроші Рината можна і погуляти. У Савіка є одна проблема. Він себе ототожнює зі свободою слова. Але це не так. Їб*ча бл*дь Савік. Формула Шахермахера якась”, – підкреслив блогер.

Нагадаємо, у вечірньому ефірі програми “Свобода слова” Савіка Шустера на ТРК “Україна” ведучий передачі та олігарх Ігор Коломойський вступили в суперечку з приводу боргових зобов’язань і проплачених програм.

За словами Шустера, його компанія буде судитися з Коломойським, так як телеканал “1+1”, всупереч підписаним контрактам, у вересні 2015 року зняв передачу з ефіру. Коломойський же запевняє, що журналіст сам порушив договір – він отримав 2,5 мільйона доларів за 10 програм наперед з умовою неможливості запрошувати людей за гроші, але потім, як запевняє олігарх, “взяв гроші у якихось мерів”.

Шустер заявив про намір подати в суд на Коломойський через його слова про запрошення гостей в програму за гроші, тоді як олігарх, в свою чергу, попросив його повернути 2,5 $ млн.



Читайте також:  “Він закінчить, як Порошенко”: Коломойський закликав президента Зеленського оголосити дефолт

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.