facebook

Олена Зеленська вразила зовнішнім виглядом в США: українці зачаровані першою леді

Президент України Володимир Зеленський прибув з робочим візитом до США для участі в 74-й сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Про це повідомила вночі 24 вересня прес-служба Офісу президента України.

Відзначається, що переліт пройшов нормально.

Прес-служба ОП опублікувала фотографію, як президент з дружиною Оленою Зеленської виходять з літака. На знімку вони тримаються за руки і сміються. Вийшло миле сімейне фото, вони на ньому як голубки.

Олена Зеленська для поїздки обрала бежевий костюм, який доповнила елегантною хусткою.

Відзначимо, фото розчулило користувачів мережі. У коментарях захоплюються парою і бажають президенту удачі в робочому візиті.

«Відразу видно, що не просто дружина, а улюблена жінка і улюблена мама його дітей», «Красиве фото! приємно глянути! Звичайно, все буде добре!», «Чудово виглядаєте, любимо Вас, удачі!!!», “Красива пара! Успіхів вам, удачі і здоров’я!!!», «Дивишся з розчуленням на цю пару», «Лена, де сандалі, утри ніс Меланії», – пишуть у мережі.

Планується, що Зеленський виступить з промовою під час загальних дебатів сесії Генасамблеї ООН, а також візьме участь в саміті з Цілей сталого розвитку.

Глава держави проведе ряд двосторонніх зустрічей з лідерами іноземних держав, зокрема з президентом США Дональдом Трампом.

Крім того, в рамках візиту Зеленський зустрінеться з лідерами української громади Сполучених Штатів Америки, а також з представниками американських ділових кіл.

Нагадаємо, в українському уряді розкрили деталі зустрічі президента України Володимира Зеленського з американським колегою Дональдом Трампом. Про це заявив Міністр закордонних справ Вадим Пристайко.



Фото Зеленської опубліковано в Twitter-акаунті “Голосу Америки”.

Одразу після прибуття Зеленський та його дружина відправились на зустріч з діаспорою. На знімку видно, як Зеленська позувала в чорних класичних штанах і рожевому піджаку з двома ґудзиками.

Читайте також:  Балканоподорожі: Франківчанка проїхала автостопом понад сім тисяч кілометрів (фото)

https://www.instagram.com/p/B2zL6VNiB8y/

Президент України Володимир Зеленський показав перше спільне фото з президентом США Дональдом Трампом. Воно було зроблене 24 вересня під час Офіційного прийому американського лідера і першої леді США.

Зеленський опублікував світлину на своїй офіційній сторінці у Twitter. На ній зображені він із дружиною Оленою, а також Дональд і Меланія Трамп.

“Вчора поспілкувалися з Дональдом Трампом і Меланією Трамп на Офіційному прийомі від президента США і першої леді. Сьогодні продовжимо в робочому режимі!” – написав Зеленський у твіті 25 вересня.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.