facebook

Нестерпно: дочка Заворотнюк зробила сенсаційну заяву

Дочка Анастасії Заворотнюк звернулася до шанувальників та хейтерів матері

Дочка Анастасії Заворотнюк зробила заяву, що стосується її сім’ї. Так, модель, актриса і блогерша Анна Заворотнюк у своєму Instagram звернулася до шанувальників творчості зірки серіалу “Моя прекрасна няня” і тих людей, які зловтішаються з приводу хвороби актриси і хочуть сенсацій. Серед таких – російські журналісти.




“Журналісти, залиште мене і мою сім’ю в спокої! І спасибі тим людям, хто щиро бажає добра”
, – написала Анна.

Також 23-річна дівчина відреагувала на чутки про те, що їй пропонували шалені гроші за те, що вона прийде на ефір і розповість про стан мами.

“Відповідально заявляю, що “новину” про те, що мені пропонувалася
багатомільйонна сума за виступ в програмі Андрія Малахова – абсолютний фейк. Ні сам Андрій Малахов (якого наша сім’я знає особисто), ні редактори програми до мене з такою пропозицією не зверталися. Ще раз прошу журналістів ставитися до фактів відповідально і не спекулювати вигаданими сенсаціями”, – заявила Анна.

За її словами, “нестерпно, коли заради шуму, заради хайпи використовують будь-яку брехню і роздувають брудну сенсацію”.

З чого все почалося
В російській пресі нещодавно з’явилася інформація про те, що редактор “Прямого ефіру” на пропагандистському телеканалі “Росія 1” запропонував дочці Анастасії Заворотнюк 15 млн рублів за участь у програмі. На що Анна нібито відповіла, що їхня сім’я нічого не потребує, і відмовилася від грошей.

Таким чином, якщо вірити самій дівчині, інформація, ноги якої ростуть з Telegram-каналу “НеМалахов”, ні що інше, як цинічний фейк.

Родичі зірки на сьогоднішній день, як відомо, ніяк не коментують здоров’я Анастасії, яка ось уже кілька тижнів перебуває в лікарні у важкому стані.

Читайте також:  У Миколаєві чоловік зґвалтував 4-річну дочку: подробиці звірячої НП

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.